Hoe wij duurzaam denken

EN TOT EEN OPTIMALE OPLOSSING KOMEN

Econovum is al sinds 2009 actief in de duurzame energie en heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf dat woningeigenaren voorziet van het benodigde inzicht in de te nemen maatregelen om de woning te verduurzamen. We zorgen ervoor dat u weet wat er mogelijk is, of het voor u zinvol is, wat het kost, wat het oplevert en kunnen u ook eventueel helpen aan uitvoerenden.

Wij kunnen uw vragen beantwoorden over zonnepanelen, zonneboilers, laadpalen, isoleren, ventileren, energieopslag, energiemonitoring, warmtepompen, sedumdaken en duurzaam verbouwen.

Onze doelgroep

We zetten ons in voor iedereen die zijn woning, VvE, bedrijf, sportvereniging, schuur of vakantiehuisje wil verduurzamen.

Woonhuis met zonnepanelen
Dak VvE
Bedrijfsdak
Dak tennisvereniging
schuurdak met zonnepanelen
vakantiehuisje met zonnepanelen

Onze werkwijze

Econovum onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en door zich te richten op uw vraag. Uw vraag en uw persoonlijke situatie zijn de basis voor ons aanbod. Wij denken mee, vooruit en wanneer nodig, buiten de kaders – zonder het rendement op uw investering uit het oog te verliezen.

Lokaal sterk

Wij richten ons voornamelijk op Utrecht Noord-Oost – waar Econovum ook is gevestigd. Zo zijn we altijd in de buurt van onze klanten. Zo garanderen we een uitstekende en snelle dienstverlening.

Ontzorgen

We vinden het erg belangrijk u goed te informeren – hierbij geven we duidelijk aan wat ons advies is en waarom dit voor u de beste uitkomt biedt. We houden rekening met de toekomstige ontwikkelingen en lichten deze op heldere wijze toe.